Restorāns Vincents
1999. gadā, tīrās sagadīšanās dēļ, Raimonds nonāca slavenajā restorānā “Vincents” Rīgā un aizrautīgā šefpavāra Mārtiņa Rītiņa vadībā sāka strādāt par viesmīļa asistentu. Mārtiņš Rītiņš bija ne vien izcils šefpavārs, bet arī ārkārtīgi spilgta personība. Viņš iemācīja Raimondam ļoti daudzus viesmīlības un dzīves aspektus. Disciplīna, attieksme, darba ētika, cieņa pret kolēģiem un pietāte pret viesiem, perfekcija un nekādu atkāpju tajā, ko dari. Mārtiņš bieži mēdza atkārtot: “Nav tāda otrā labākā.”
Viņš ietekmēja Raimondu kā personību, stiprinot tādas viņa rakstura īpašības kā neatlaidību un mērķtiecību, kas palīdzējušas Raimondam sasniegt mērķus. Pateicoties Mārtiņam Rītiņam, Raimondam bijusi iespēja apmeklēt virkni slavenāko restorānu pasaulē, tostarp “El Bulli”, “Osteria Francescana” un “Noma”. Šī pieredze ļāva iegūt plašāku perspektīvu un izvirzīt ambiciozākus mērķus. Raimonda profesionālais liktenis kļuva kristālskaidrs – tāpat kā viņa kaislība uz izcilu virtuvi, viesmīlību un, laika gaitā, vīnu.